Home » Projects » Planned Projects

Serie: StukTV2

Het idee hier is om net zoals Stuk, opdrachten te doen van kijkers, en het jachtseizoen2 te doen, waarbij de boef als hij word gepakt, het kapsel van Michael Scofield moet nemen.

Het idee om met STUKTV2 te starten, is als de Originele StukTV ermee kapt, kan eerder, ligt eraan of ik er zin in heb en of het kan en of ik mensen kan vinden die daadwerkelijk bij  TeamStuk2 willen kan vinden.


Film: Truckers Interactive Road Trip

Deze interactieve film zal zich geheel afspelen in Euro Truck Simulator 2 (ook stukken daarbuiten maar voornamelijk ETS2)

Het gaat het verhaal afspelen van een Trucker die een hele lange Road trip gaat maken, waarin de kijker onderweg allemaal dingen moet kiezen, (Zoals: Naar links of naar rechts, lampen aan of uit, etc)

Deze film zal ooit komen.

 

Personaliteit hoofd karakter: Brutaal , Favoriete merk: Scania

Naam Hoofd Karakter: Bob

 


Film: LIFE (!) / Leven (!)

Deze interactieve film zal gaan over ''Wat is het doel van het leven''

De film zal meerdere eindes hebben, die allemaal metavoren zijn voor levenstijlen.

Het ECHTE einde van de film zal mijn eigen levensstijl zijn, namelijk:    ''Geniet ervan, je kunt je wel de dood in werken, maar wat is daar nou leuk aan?! Leef nu het kan, je krijgt slechts 1 lichaam, wat daarna komt, zien we dan wel weer. Zie overal het positieve van in!''

De film zal dingen bevatten zoals:

 

-Corruptheid

 

-De fouten van de maatschappij

 

-Het verouderde schoolsysteem

(Creatief zijn word tegengehouden doordat je dingen moet leren die je snel weer vergeet, en die allang bekend zijn, en die je gewoon via 1 druk op de knop kunt opzoeken op internet)

 

-Je ziet blije mensen die aan het kloten zijn, en ongelukkige mensen in hele dure huizen. Omdat die nooit hebben ervaren hoe het is om dingen te doen die net buiten de boekjes omgaan, en zo binnen de standaard-leefregels van de maatschappij blijven.

 

-Alles in (school)boeken is al is onderzocht, wees creatief en bedenk zelf een heel nieuw avontuur!

 

- De angst voor de dood. ( En hoe je er niet bang voor hoeft te zijn )

 

- Conclusie film: Het leven is jou reis naar het einde, maar de vraag is, hoe wil jij die reis lopen? 

 


Create a Free Website With JouwWeb